Des nouvelles à ce sujet de De Dagmoed

Sanorice werd 30 jaar geleden opgericht in Veenendaal en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste private labelproducent van rijst-,mais en meergranenwafels ter wereld. Sanorice werkt ondertussen al bijna 10 jaar samen met het maatwerkbedrijf De Dagmoed. Hieronder een interview met sanorice.

  • Hoe ben je bij de De Dagmoed terecht gekomen?

Op een bepaald moment zijn wij als bedrijf op zoek moeten gaan naar een betrouwbare partner voor niet productie gerelateerde taken. Aangezien De Dagmoed toch wel een begrip is in de streek leek dit ons een logische stap. Mond tot mond reclame heeft hier een belangrijke rol gespeeld.

  • Hoe verloopt de samenwerking met De Dagmoed en zijn jullie daar tevreden over?

Kernwoorden voor onze samenwerking zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit van het geleverde werk. Er is binnen onze organisatie dan ook een hoge ‘tevredenheidsgraad’ over hun geleverde werk. Wij waren ook opzoek naar een partner die snel kan inspelen op onze snel veranderende behoeftes. In die zin hebben wij in De Dagmoed een uiterst betrouwbare partner gevonden. We zouden dan ook niet aarzelen om jullie als partner voor te stellen aan andere bedrijven.

  • Wat vinden jullie klanten er van dat je ook samenwerkt met een maatwerkbedrijf?

Onze klanten staan hier volledig achter. De ‘sociale’ impact van een maatwerkbedrijf kunnen zij zeker appreciëren.

  • Wat heeft jullie aangesproken om toch met De Dagmoed samen te werken?

We hebben uiteindelijk zelf een keuze gemaakt. Eerste info over De Dagmoed kregen wij door van een ander bedrijf (Tamar). Vanaf dan zij wij zelf stappen gaan zetten en zijn we blijven groeien.

www.sanorice.nl

Bulletin d'information De Dagmoed

Vous souhaitez rester informé sur nos activités ?
N'oublier pas de vous abonner à notre bulletin d'information.