• Posted

“Ik vind het belangrijk dat ik iets heb kunnen bereiken en een verschil kan maken!”

Matthias Lemmens, onze HR verantwoordelijke, is terug van weg geweest! We stelden hem enkele vraagjes over zijn ervaringen in De Dagmoed.

Wat maakt dat je graag bij De Dagmoed werkt?

Ik werk hier graag omwille van de leuke collega’s, echt waar! Er heerst een goede sfeer. Ik ben begaan met de mensen die bij ons werken.

Hoe kwam je hier ooit terecht?

Ik ging via internet op zoek naar een functie met sociale impact waarin ik kon bezig zijn met mensen. Ik kwam een tijdelijke vacature tegen bij De Dagmoed, kreeg de job en ben er niet meer weg gegaan!

Wanneer is een dag op het werk voor jou geslaagd?

Als ik een taak heb afgewerkt en fijn hebben kunnen samenwerken met collega’s. Ik vind het belangrijk dat ik iets heb kunnen bereiken en verschil heb gemaakt met wat ik doe. Kortom, als aan het einde van de dag blijkt dat ik impact heb gehad.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Trompet spelen, elke dag! Ik doe dat sinds ik zeer klein was. Ik ga ook graag op reis, rijd vaak met de moto en heb een passie voor oldtimers. Ik wil zeer graag nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten.

Je bent een tijdje weg geweest bij De Dagmoed: wat deed je toen?

Ik heb 6 maanden gereisd in Latijns-Amerika. Ik ben met publiek transport van Ecuador naar Mexico getrokken en heb in die maanden zeer veel gezien en boeiende mensen ontmoet.

Bedankt Mathias Lemmens voor het interview!

www.dagmoed.be

  • Posted

“Het is voor ons heel belangrijk om samen te werken met een bedrijf als De Dagmoed”

Projection.eu is een Belgische verlichtingsfabrikant in het hart van Europa. Wij deden een interview met de Production Manager, Danny Bauters.

Hoe ben je bij De Dagmoed terecht gekomen?

Toen ik gestart ben in mijn functie bij Projection als Production Manager in maart 2016 was er al, tot ieders tevredenheid, een heel goeie samenwerking met De Dagmoed. Het was dus logisch om dit verder uit te bouwen.

Wat heeft je aangesproken om samen te werken met De Dagmoed?

Het is voor ons heel belangrijk om samen te werken met een bedrijf als De Dagmoed, dit geeft ons de mogelijkheid om competitief te blijven en kwaliteitsvolle producten in een korte tijd te leveren aan onze klanten. Hierbij is flexibiliteit en snelheid van handelen zeer belangrijk.

Hoe verloopt de samenwerking?

Onze samenwerking verloopt heel vlot en de montages worden steeds met de nodige zorg en binnen de vooropgestelde termijnen afgewerkt. Indien nodig kan er snel worden omgeschakeld, want in onze sector is flexibiliteit een zeer belangrijke kwaliteit.

Wat vinden jullie klanten ervan dat jullie samenwerken met een maatwerkbedrijf?

Onze klanten reageren hier heel positief op, wij zien dit dan ook als een troef die we graag uitspelen tijdens onderhandelingen met onze bestaande en toekomstige klanten.

Bedankt Danny Baeters voor het interview!

www.projection.eu