• Posted

Maatwerkbedrijf De Dagmoed bouwt tweede vestiging

“Maatwerkbedrijf De Dagmoed bouwt tweede vestiging op nieuw industrieterrein DOORN NOORD te Ninove “ kopte Het Nieuwsblad donderdag in hun regio editie Denderstreek.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er tijdens de symbolische eerstesteenlegging heel wat aandacht ging naar De Dagmoed. Burgemeester Tania De Jonge vermeldde het in haar speech als volgt:” Een droom van mezelf wordt werkelijkheid. Een maatwerkbedrijf in eigen streek.”

Met de aankoop van een stuk industriegrond op de nieuwe site van DOORN NOORD wil De Dagmoed de komende jaren verder uitbreiden. Enerzijds hun economische activiteiten verder verspreiden, anderzijds hun medewerkers, komende van Ninove en omstreken, op een vlottere manier naar hun werk laten komen. Het mobi-punt aan het begin van de industriezone zal vlot toegankelijk zijn voor al onze medewerkers en zal een immense positieve bijdrage leveren aan hun woon-werk verkeer.

De vestiging in Geraardsbergen zal blijven bestaan en alle huidige medewerkers blijven er meer dan welkom. Het is dankzij hun jarenlange inzet dat we nu de mogelijkheden hebben verder uit te breiden. Op die manier kunnen we blijvende een antwoord bieden aan onze vele trouwe klanten en de verschillende medewerkers die nog steeds op de wachtlijst staan.

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie.

Volg onze laatste updates via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google My Business.

  • Posted

“Ik heb veel toffe collega’s en ik mag leuke taken uitvoeren.”

Dolly Vennekens werkt sinds maart 2019 in De Dagmoed voor een arbeidszorgtraject. We mochten haar een paar vraagjes stellen over hoe ze zich voelt in De Dagmoed.

Hoe vind je het om in De Dagmoed te werken?

Ik vind het heel leuk om in De Dagmoed te mogen werken. Ik heb veel aangename en toffe collega’s en ik mag leuke taken uitvoeren.

Wat zijn jouw taken in De Dagmoed?

Ik ben voornamelijk bezig met het uitsorteren van de was in de werkplaats. Soms mag ik ook de verpakking van pleisters doen. In de namiddag ga ik soms gaan sorteren bij onze klant, Malysse.

Voel je je goed in De Dagmoed?

Ik had mij het werk veel intensiever voorgesteld maar het is heel leuk werken en zeer doenbaar voor mij. Ik mag kledij van De Dagmoed aandoen en daardoor voel ik mij niet zo onzeker.

Heb je hobby’s buiten De Dagmoed?

Mijn hobby is het verzorgen van dieren. Daarnaast ga ik ook graag met mijn hond gaan wandelen.

Bedankt Dolly Vennekens voor het interessante interview!

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie.

Volg onze laatste updates via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google My Business.