Nieuws over De Dagmoed

“Elke dag brengt iets anders met zich mee wat me enorm motiveert.”

Inneke Vincke werkt sinds kort (gestart in februari) als begeleider in De Dagmoed. We mochten haar enkele vraagjes stellen over haar werkervaring in De Dagmoed.


Waarom wou je graag in De Dagmoed komen werken?

Vroeger werkte ik in de productie. Maar 4 jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding jeugd-en gehandicaptenzorg omdat de sociale sector me bijzonder aantrok. Vorig jaar kon ik deze studie met plezier afronden. De Dagmoed leek me dan ook de uitgelezen werkplek om zowel mijn productie ervaring als de opgedane kennis uit mijn opleiding te combineren.


Hoe zijn je eerste weken in De Dagmoed verlopen? Wat zal je je later zeker herinneren?

De eerste weken zijn voor mij heel aangenaam verlopen. Elke dag brengt iets anders met zich mee wat me enorm motiveert en er ook voor zorgt dat ik elke dag nieuwigheden mag bijleren. Daarnaast vind ik het heel verrijkend om met de doelgroep medewerkers te werken. Iedereen is hier verschillend maar krijgt tegelijkertijd ook de kans om zichzelf te zijn. Wat me zeker zal bijblijven van de eerste periode is het warme onthaal en de goede ondersteuning die ik gekregen heb. De collega’s staan steeds paraat! Het is een leuk team waar ik nu deel mag van uitmaken.


Wanneer is een dag op het werk voor je geslaagd?

Ik ga ‘s avonds graag moe maar voldaan naar huis. Voor mij gaat het om een evenwicht tussen het economische en het sociale. Het is belangrijk dat we samen tot een goed afgewerkt product of dienstverlening komen maar ook dat dit gebeurt op een manier waarbij iedereen zich goed voelt. Ik wil het gevoel hebben dat we samen iets hebben kunnen verwezenlijken.


Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik bekijk graag sport, zo kijk ik vaak naar de Engelse voetbalcompetitie op tv. Daarnaast ben ik als mama van 3 kinderen natuurlijk ook heel vaak bezig met hun hobby’s. Momenteel gaat ook veel vrije tijd naar het verhuizen. We wonen nu in Lierde maar verhuizen binnenkort richting Brakel.

Bedankt Inneke Vincke voor het leuke interview en je tijd om deze vraagjes even te beantwoorden.

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie.

Volg onze laatste updates via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google My Business.

De Dagmoed Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Vergeet dan zeker niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.