Nieuws over De Dagmoed

Investeringsprojecten maatwerkafdelingen en maatwerkbedrijven 2019

Goedgekeurde investeringsoproep

In het voorjaar 2019 lanceerde het Departement Werk en Sociale Economie een subsidie oproep: ‘Investeringsprojecten maatwerkafdelingen en maatwerkbedrijven 2019’.

De focus van deze oproep lag enerzijds op investeringen in een duurzame werkomgeving en in de werkbaarheid, anderzijds op investeringen in groene mobiliteit voor doelgroepmedewerkers in maatwerkbedrijven.

Ook de Dagmoed kroop in de pen en diende een project in. En met resultaat!

Bevoegd minister Liesbeth Homans keurde onze investeringsoproep goed.

Welke investeringen kunnen wij doen die de werkbaarheid van onze medewerkers ten goede komt, onze werkomgeving duurzamer maken en groene mobiliteit van onze medewerker bewerkstelligt?

 • In de hoogte verstelbare tafels die ervoor zorgen dat onze medewerkers afwisselend zittend en rechtstaand kunnen werken. Ook bijkomende lockers voor de groeiende groep studenten, stagiairs en andere medewerkers werden aangekocht zodat alle medewerkers hun persoonlijk materiaal veilig kunnen opbergen.
 • Ook de aankoop van fietsen met helmen en fietssloten om bepaalde korte verplaatsingen te doen. (vb. naar dichtgelegen klanten, vervoer naar het station).
 • Intern zullen wij in het najaar een grote nadruk leggen op de verdere digitalisering van onze werkplaats. Door de financiering konden wij schermen aankopen die we verspreid kunnen ophangen in onze werkplaats. Deze schermen zullen dienen om allerlei informatie door te geven aan onze medewerkers (vb. nieuwe medewerkers, werkinstructies, beoogde resultaten ed.). Ook onze facturatie en zendnota’s zullen verder gedigitaliseerd worden.
 • Om de groene mobiliteitsgedachte verder in onze onderneming te laten doorstromen kochten wij onze eerste elektronische wagen aan en investeerden wij in de daarbij horende laadpaal én in zonnepanelen.
 • Voor bijkomende informatie en/of vragen contacteer ons.

  Volg onze laatste updates via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google My Business.

  De Dagmoed Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?
  Vergeet dan zeker niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.