Nieuws over De Dagmoed

“Het is voor ons heel belangrijk om samen te werken met een bedrijf als De Dagmoed”

Projection.eu is een Belgische verlichtingsfabrikant in het hart van Europa. Wij deden een interview met de Production Manager, Danny Bauters.

Hoe ben je bij De Dagmoed terecht gekomen?

Toen ik gestart ben in mijn functie bij Projection als Production Manager in maart 2016 was er al, tot ieders tevredenheid, een heel goeie samenwerking met De Dagmoed. Het was dus logisch om dit verder uit te bouwen.

Wat heeft je aangesproken om samen te werken met De Dagmoed?

Het is voor ons heel belangrijk om samen te werken met een bedrijf als De Dagmoed, dit geeft ons de mogelijkheid om competitief te blijven en kwaliteitsvolle producten in een korte tijd te leveren aan onze klanten. Hierbij is flexibiliteit en snelheid van handelen zeer belangrijk.

Hoe verloopt de samenwerking?

Onze samenwerking verloopt heel vlot en de montages worden steeds met de nodige zorg en binnen de vooropgestelde termijnen afgewerkt. Indien nodig kan er snel worden omgeschakeld, want in onze sector is flexibiliteit een zeer belangrijke kwaliteit.

Wat vinden jullie klanten ervan dat jullie samenwerken met een maatwerkbedrijf?

Onze klanten reageren hier heel positief op, wij zien dit dan ook als een troef die we graag uitspelen tijdens onderhandelingen met onze bestaande en toekomstige klanten.

Bedankt Danny Baeters voor het interview!

www.projection.eu

De Dagmoed Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Vergeet dan zeker niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.