Nieuws over De Dagmoed

Klant aan het woord: SanoRice

SanoRice werd 30 jaar geleden opgericht in Veenendaal en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste private labelproducent van rijst -, mais - en meergranenwafels ter wereld. SanoRice werkt ondertussen al bijna 10 jaar samen met het maatwerkbedrijf De Dagmoed.


Hoe ben je bij de De Dagmoed terecht gekomen?

Op een bepaald moment zijn wij als bedrijf op zoek moeten gaan naar een betrouwbare partner voor niet productie gerelateerde taken. Aangezien De Dagmoed toch wel een begrip is in de streek leek dit ons een logische stap. Mond-tot-mondreclame heeft hier een belangrijke rol gespeeld.


Hoe verloopt de samenwerking met De Dagmoed en zijn jullie daar tevreden over?

Kernwoorden voor onze samenwerking zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit van het geleverde werk. Er is binnen onze organisatie dan ook een hoge ‘tevredenheidsgraad’ over hun geleverde werk. Wij waren ook op zoek naar een partner die snel kan inspelen op onze snel veranderende behoeftes. In die zin hebben wij in De Dagmoed een uiterst betrouwbare partner gevonden. We zouden dan ook niet aarzelen om jullie als partner voor te stellen aan andere bedrijven.


Wat vinden jullie klanten van de samenwerking met een maatwerkbedrijf?

Onze klanten staan hier volledig achter. De ‘sociale’ impact van een maatwerkbedrijf kunnen zij zeker appreciëren.


Wat heeft jullie aangesproken om toch met De Dagmoed samen te werken?

We hebben uiteindelijk zelf een keuze gemaakt. Eerste info over De Dagmoed kregen wij door van een ander bedrijf (Tamar). Vanaf dan zij wij zelf stappen gaan zetten en zijn we blijven groeien.

www.sanorice.nl

De Dagmoed Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Vergeet dan zeker niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.