Nieuws over De Dagmoed

Maatwerkbedrijf De Dagmoed bouwt tweede vestiging

“Maatwerkbedrijf De Dagmoed bouwt tweede vestiging op nieuw industrieterrein DOORN NOORD te Ninove “ kopte Het Nieuwsblad donderdag in hun regio editie Denderstreek.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er tijdens de symbolische eerstesteenlegging heel wat aandacht ging naar De Dagmoed. Burgemeester Tania De Jonge vermeldde het in haar speech als volgt:” Een droom van mezelf wordt werkelijkheid. Een maatwerkbedrijf in eigen streek.”

Met de aankoop van een stuk industriegrond op de nieuwe site van DOORN NOORD wil De Dagmoed de komende jaren verder uitbreiden. Enerzijds hun economische activiteiten verder verspreiden, anderzijds hun medewerkers, komende van Ninove en omstreken, op een vlottere manier naar hun werk laten komen. Het mobi-punt aan het begin van de industriezone zal vlot toegankelijk zijn voor al onze medewerkers en zal een immense positieve bijdrage leveren aan hun woon-werk verkeer.

De vestiging in Geraardsbergen zal blijven bestaan en alle huidige medewerkers blijven er meer dan welkom. Het is dankzij hun jarenlange inzet dat we nu de mogelijkheden hebben verder uit te breiden. Op die manier kunnen we blijvende een antwoord bieden aan onze vele trouwe klanten en de verschillende medewerkers die nog steeds op de wachtlijst staan.

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie.

Volg onze laatste updates via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google My Business.

De Dagmoed Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Vergeet dan zeker niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.