Nieuws over De Dagmoed

“Ik vind het belangrijk dat ik iets heb kunnen bereiken en een verschil kan maken!”

Matthias Lemmens, onze HR verantwoordelijke, is terug van weg geweest! We stelden hem enkele vraagjes over zijn ervaringen in De Dagmoed.

Wat maakt dat je graag bij De Dagmoed werkt?

Ik werk hier graag omwille van de leuke collega’s, echt waar! Er heerst een goede sfeer. Ik ben begaan met de mensen die bij ons werken.

Hoe kwam je hier ooit terecht?

Ik ging via internet op zoek naar een functie met sociale impact waarin ik kon bezig zijn met mensen. Ik kwam een tijdelijke vacature tegen bij De Dagmoed, kreeg de job en ben er niet meer weg gegaan!

Wanneer is een dag op het werk voor jou geslaagd?

Als ik een taak heb afgewerkt en fijn hebben kunnen samenwerken met collega’s. Ik vind het belangrijk dat ik iets heb kunnen bereiken en verschil heb gemaakt met wat ik doe. Kortom, als aan het einde van de dag blijkt dat ik impact heb gehad.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Trompet spelen, elke dag! Ik doe dat sinds ik zeer klein was. Ik ga ook graag op reis, rijd vaak met de moto en heb een passie voor oldtimers. Ik wil zeer graag nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten.

Je bent een tijdje weg geweest bij De Dagmoed: wat deed je toen?

Ik heb 6 maanden gereisd in Latijns-Amerika. Ik ben met publiek transport van Ecuador naar Mexico getrokken en heb in die maanden zeer veel gezien en boeiende mensen ontmoet.

Bedankt Mathias Lemmens voor het interview!

www.dagmoed.be

De Dagmoed Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Vergeet dan zeker niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.