Nieuws over De Dagmoed

“Ik ben blij dat De Dagmoed me aangepast werk geeft.”

Wendy Wijnant is een 37-jarige en getrouwde vrouw met een zoon uit Oost-Vlaanderen. Ze werkt al sinds 2015 in De Dagmoed. We mochten haar enkele vraagjes stellen over haar ervaringen in De Dagmoed.

Hoe ben je bij De Dagmoed terecht gekomen?

Ik werkte eerst in BW Zottegem maar toen kwam ik terecht bij De Dagmoed en kreeg ik de kans om dichter bij huis te werken. Die heb ik niet laten liggen.

Heb je nog op andere plekken gewerkt voor De Dagmoed?

Ik werkte eerst te BW Zottegem. Daarvoor werkte ik vaak via interim in de grootkeuken van woonzorgcentrum ‘STIL GELUK’ in Ophasselt.

Wat zijn je taken in De Dagmoed?

Voor mijn operatie aan mijn pols voerde ik veel verschillende taken uit, zowel externe als interne taken. Na mijn operatie is dit beperkt tot licht werk (intern) zoals MALYSSE, ID-PHAR (pleisters) en SANORICE (rijstkoeken).

Vind je het fijn om in De Dagmoed te werken?

Ik ben heel blij dat ze mij aangepast werk gaven na mijn operatie zodat ik mijn pols niet zou overbelasten. Ik heb ook toffe collega’s en begeleiders.

Heb je ook hobby’s?

Ik ga heel veel wandelen en ga vaak naar zee. We hebben namelijk een tweede verblijf in Nieuwpoort. Ik ben ook een hevige supporter van voetbalclub Anderlecht.

Super bedankt Wendy voor het interview!

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie.

Volg onze laatste updates via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google My Business.

De Dagmoed Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Vergeet dan zeker niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.