Elektro & toestellen

Montage

Montage afdeling

Alle vaardigheden en materialen aanwezig

Technische vaardigheden & competenties

De medewerkers van de montage afdeling verzorgen al jullie opdrachten die verschillende technische vaardigheden en competenties vereisen. Handigheid en fijne motorische vaardigheden zijn cruciaal in deze afdeling.

Technische materialen

Deze interne afdeling beschikt over aan breed gamma van technische materialen om diverse producten te kunnen samen stellen en af te werken.

Verlichting & kabels

We vervaardigen in deze afdeling oa. verlichting en monteren diverse soorten bekabeling. Ook het testen van de verlichting, vooraleer alles vertrekt naar de klant, gebeurt in deze afdeling. 

Andere montage werken

Maar ook alle andere mogelijke montage werken, kunnen in deze afdeling tot een goed einde gebracht worden.  Denk aan biezen & caneren. Een aantal technisch onderlegde begeleiders zorgen samen met onze medewerkers dat jullie producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Zittingen van stoelen

Biezen & Caneren

Zittingen van stoelen worden eveneens in deze afdeling verwerkt. Particulieren die een stoel hebben staan met emotionele waarde (vb. geërfd van de grootouders) vinden de weg naar de Dagmoed om deze te laten herstellen.

In de werkplaats of op locatie

Wat kunnen we nog voor u doen?

Missie & visie

Een flexibel Maatwerkbedrijf

De Dagmoed draait om mensen. Daarom gaan wij elke dag weer tot het uiterste om onze werknemers zo goed mogelijk te begeleiden.

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Scroll to Top

Bedankt voor uw inschrijving

Vanaf nu blijft u op de hoogte van onze activiteiten via onze nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.