Elektro & toestellen

Montagedienst

Alles in huis voor je montages

Experts in montage

Technische vaardigheden & competenties

De medewerkers van de montage afdeling verzorgen al je opdrachten die verschillende technische vaardigheden en competenties vereisen. Handigheid en fijne motorische vaardigheden zijn cruciaal in deze afdeling.

Technische materialen

Deze interne afdeling beschikt over een breed gamma aan technische materialen om diverse producten te kunnen samenstellen en af te werken.

Verlichting & kabels

We vervaardigen in deze afdeling o.a. verlichting en monteren diverse soorten bekabeling. Ook het testen van de verlichting, vooraleer alles vertrekt naar de klant, gebeurt in deze afdeling.

Andere montagewerken

Maar ook alle andere mogelijke montagewerken, kunnen in deze afdeling tot een goed einde gebracht worden.  Denk aan biezen & caneren. Een aantal technisch onderlegde begeleiders zorgen samen met onze medewerkers dat je producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Zittingen van stoelen

Biezen & Caneren

Zittingen van stoelen worden eveneens in deze afdeling verwerkt. Particulieren die een stoel hebben staan met emotionele waarde (vb. geërfd van de grootouders) vinden de weg naar De Dagmoed om deze te laten herstellen.

In de werkplaats of op locatie

Wat kunnen we nog voor je doen?

Missie & visie

Een flexibel Maatwerkbedrijf

De Dagmoed draait om mensen. Daarom gaan wij elke dag weer tot het uiterste om onze werknemers zo goed mogelijk te begeleiden.

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.