Onze 4 grote projecten binnen De Dagmoed

4 grote projecten waar binnen De Dagmoed continu wordt gewerkt

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het actieplan dat uit onze strategische oefeningen in 2020 is gevloeid omvat 4 grote projecten. Hier wordt er binnen De Dagmoed continu aan verder gewerkt:

  • inzetten op een planningstool,
  • een groeitraject vorm geven,
  • een VTO beleid uitwerken (opleidingsacademie),
  • het installeren van een veiligheidscultuur.

De projecten sluiten aan bij onze missie, visie en waarden. Wij begeleiden onze medewerkers in een persoonlijk traject dat afgestemd is op hun competenties (continue ontwikkeling). Mede via een onderbouwde planningstool kunnen we flexibel inspelen op de vragen van onze klanten en optimale kwaliteit leveren. Een veiligheidscultuur installeren, vraagt het engagement en vertrouwen van iedereen en vormt sowieso een belangrijke basis binnen De Dagmoed.

1) Planningstool

 

Met dit project doelen we op een duidelijk gevisualiseerde digitale planning voor iedereen, op elk moment van de dag, zowel intern als op verplaatsing. Deze planning zal ons inzicht geven in de capaciteit en in staat stellen accuraat te communiceren met de klant en meer flexibel te kunnen inspelen.

2) Een groeitraject vorm geven

 

Binnen dit project willen we streven naar een continu ontwikkelen van de kennis, vaardigheden en talenten van onze medewerkers om zo het volledig potentieel te bereiken. Dit laat ons ook toe om efficiënt de juiste persoon aan de juiste taak toe te wijzen.

Binnen De Dagmoed kijken we vanuit 2 richtingen. Onze medewerkers optimaal begeleiden en onze klanten ten volle van dienst zijn.

In een groeitraject krijgen we zicht op de kennis en kunde van onze medewerkers en kunnen ze hierin evolueren. We weten welke kennis en vaardigheden beschikbaar zijn om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Het VTO beleid vormt een schakel. Wat kunnen onze medewerkers? Waar ligt hun persoonlijke groei? Welke opleidingen zijn nodig om de klant van dienst te kunnen zijn en de organisatie optimaal te laten draaien?

3) Opleidingsacademie

 

Binnen dit project werken we aan een gestructureerd aanbod van opleidingen zodat iedereen vol vertrouwen het werk volgens een gestandaardiseerde werkwijze kan aanvatten en vertrouwen heeft in de kunde/kennis van zijn/haar collega’s. Op die manier is duidelijk wat er verwacht wordt en spreekt iedereen eenzelfde taal. Het doel is dat iedere nieuwe medewerker een standaard opleiding doorloopt en diverse opleidingen ook op geregelde tijdstippen kunnen terugkeren. Het voorbije jaar stonden de opleidingen rond Corona natuurlijk sterk in de kijker.

Als start wordt er een basisopleidingspakket (zaken rond de interne werking en de regels binnen De Dagmoed) voorzien dat zal worden aangevuld met competentiegerichte opleidingspakketten (meer taakgerichte opleidingen). Zowel interne als externe trainingen kunnen aan bod komen.

4) Veiligheidscultuur

 

We streven naar individueel verantwoordelijkheidsgevoel rond veiligheid waardoor er minder gestuurd moet worden naar een veilig gedrag. Hierdoor creëren we een veilige werkomgeving in De Dagmoed. Dit vraagt engagement en integriteit van iedereen.

We streven ernaar om samen te werken aan een gedragswijziging. Zodat we veilig kunnen werken door feedback te geven en te krijgen  (zowel positief als negatief) en alle groepen van medewerkers bij onderzoeken en risico analyses te betrekken.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Twijfel dan niet om ons te contacteren via 054 411 374 of info@dagmoed.be.

Volg ons via Facebook, Instagram, Google Mijn Bedrijf en LinkedIn om steeds als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwe updates.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en/of volg ons via onze sociale media kanalen.
Zo verneemt u ons nieuws altijd uit eerste hand.

Meer nieuws

Dagmoed schouder project

Project SCHOUDER

Ken jij SCHOUDER al? Stad Oudenaarde, Arteveldehogeschool, Beli Centro, Aarova, SEVA, De Dagmoed, en Groep ...
IFS sanorice

IFS label

De Dagmoed wil zich onderscheiden door middel van het leveren van kwaliteit en goede service, ...
Voordelen om met De Dagmoed te werken

Voordelen om met De Dagmoed te werken

Iedereen, ook mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt, moet kunnen bijdragen tot een ...
Taken die De Dagmoed voor je kan klaren | Maatwerkbedrijf De Dagmoed

Taken die De Dagmoed voor je kan klaren

Bij De Dagmoed ben je aan het juiste adres voor tal van taken zowel in ...
2020, wat een jaar! | Maatwerkbedrijf De Dagmoed

2020, wat een jaar!

Wat een jaar! Wendy De Tandt, algemeen directeur van De Dagmoed, vertelt ons over haar ...
dagmoed-studio-84-responsive

Nieuwe website staat live!

De website is op elk apparaat goed toegankelijk met dezelfde look en feel.

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.